Sikkens Quality Painters

Sikkens staat voor kleur. Met de Sikkens LifeStyle Colors collectie beschikken wij over een uniek kleurentool om samen uw persoonlijke kleurencombinaties te vinden. Aan de hand van echte verfstalen, sfeerbrochures en voorbeeldcombinaties realiseren wij uw droominterieur. Op aanvraag doen wij beroep op gespecialiseerde Sikkens kleuradviseurs die eigentijdse en creatieve combinaties volledig op uw maat voorstellen.

Decoratieve technieken

Wanneer u uw interieur helemaal een speciale touch wil geven beheersen wij uiteenlopende decoratieve technieken en effectverven: gaande van een stucco of metal effect tot het omtoveren van een muur tot projectiewand.

Sikkens HuisSchilderplan

Wij als partner bieden naast eenmalig schilderwerk het HuisSchilderplan aan. Het HuisSchilderplan is een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan met de bijbehorende unieke garanties - kan uitsluitend aangeboden worden door ons als Sikkens Quality Painter. U bent daardoor verzekerd van een vakman die weet wat nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

De voordelen van Quality Painters

  • De beste vakman in de buurt
  • Topkwaliteit verf van Sikkens
  • Tot wel 5 jaar garantie op uw schilderwerk